Contact

Altijd beschikbaar en blij om te helpen met al uw vragen.

location_on
Molukkenstraat 41, 1095 AT Amsterdam
Dit is een verplicht veld
mail
Dit is een verplicht veld
phone
Dit is een verplicht veld
edit
Dit is een verplicht veld

Veel gestelde vragen.

De meest veilig manier is gordijnen te stomen “chemisch reinigen”. Het stomen van gordijnen gebeurt in een grote machine met een chemisch oplosmiddel. Wij van gordijnenstomen.nl gebruiken het milieuvriendelijke vloeistof KWL. Dit is niet alleen goed voor het milieu en uw gezondheid, maar ook zeer veilig voor uw mooie gordijnen en vitrage. Na het stomen worden de gordijnen handmatig geperst zodat ze weer mooi hangen zonder kreukels.

Sommige gordijnen kunnen ook gewassen worden, echter brengt dit meer risico met zich mee, bijvoorbeeld meer krimp en kreukel. Voor meer informatie kunt u kijken bij “Werkwijze”.

De kosten voor het reinigen van gordijnen zijn verschillend. De prijs hangt af van het aantal m2 van de gordijnen (lengte x breedte) en bijvoorbeeld van wat voor materialen en uit hoeveel lagen (bijv. zonsverduistering) de gordijnen zijn gemaakt. Voor meer informatie kunt u kijken bij “Bestel online”.

Dit is wel de meeste veilige manier! Als wij de gordijnen bij u thuis er afhalen en ophangen heeft u hier geen omkijken naar.  Wij halen dan de haakjes voordat wij de gordijnen gaan stomen er af. En als wij de gordijnen komen terughangen, stellen wij alle haakjes weer op de juiste hoogte af.

Jazeker! Wij kunnen voor u de gordijnen verkorten, verlengen, versmallen of zelfs aan elkaar maken. Ook kunnen wij kleine reparatie uitvoeren als er bijvoorbeeld naden of plooien los zitten in uw gordijnen.

Jazeker! Wij komen de gordijnen bij u thuis (kantoor, hotel, bedrijf) ophalen. U hoeft dan niet uw grote en zware gordijnen langs te komen brengen. Dit scheelt u weer een hoop werk! 

Een extra service die wij aanbieden is dat wij de gordijnen en/of vitrage bij u thuis (kantoor, hotel, bedrijf) van de rails komen afhalen, en na het schoonmaken wij ze weer netjes bij u komen ophangen.

Hoe makkelijk en fijn is dat!

Dat is geen probleem, voordat wij de gordijnen gaan stomen meten wij de gordijnen op. Zodat wij u vooraf de prijs kunnen doorgeven voor het schoonmaken van uw gordijnen. 

Om op de juiste manier de gordijnen op te meten kunt u hier kijken naar een voorbeeld:

gordijnen opmeten

Een andere vraag?

Laat het ons weten als je hulp nodig hebt en geen antwoord op je vraag hebt gevonden.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Wat zeggen onze klanten.

Gordijnen worden na een bepaalde tijd altijd erg stoffig en vet. Door de top service van Brice kunnen ze er weer tijden tegenaan. Bedankt! 🙂

Arnold

Na een tijdje dubben om nieuwe gordijnen aan te schaffen, heb ik besloten om ze te laten reinigen. Dit bleek een erg goede keuze, want mijn gordijnen zijn weer als nieuw door Gordijnenstomen.nl.

Stefan
×