Vitrage wassen.

1

Het wassen van vitrage.

Profiteer van professionele vitrage schoonmaak service: Maak indruk met sprankelend schone vitrage of gordijnen!

Het wassen van vitrage wordt vaak onderschat, en is geen eenvoudige klus. Wij raden dit dan ook niet aan om dit zelf thuis te doen als u wilt dat uw vitrage ook echt mooi blijven.

Wij van gordijnenstomen.nl, stomen vitrage eerst. Doormiddel van stomen lossen verschillende soorten vlekken op, die niet zullen verdwijnen doormiddel van wassen.

Zijn de vitrages nog vuil? Dan zullen wij de vitrages wassen.

Onze deskundige reinigingsservice zorgt ervoor dat jouw vitrages weer als nieuw worden. Met jarenlange ervaring en het gebruik van geavanceerde reinigingsmethoden bieden wij een grondige en zorgvuldige reiniging die de natuurlijke schoonheid van jouw vitrages herstelt.

Gratis ophaal- en bezorgservice.

Afhaal- en ophangservice.

vitrage wassen
2

Verleng de levensduur van jouw vitrages met ons reinigingsproces.

Stoffige vitrages kunnen na verloop van tijd hun kleur en textuur verliezen. Door ze regelmatig te laten reinigen, voorkom je slijtage en behoud je de frisheid en uitstraling van jouw vitrages. Met onze professionele reinigingstechnieken zorgen wij ervoor dat jouw vitrages niet alleen grondig worden gereinigd, maar ook worden beschermd voor de lange termijn.

3

Hygiëne en gezondheid voorop: laat ons zorgen voor schone en gezonde vitrages.

Vitrages kunnen stof, allergenen en andere verontreinigingen verzamelen die de luchtkwaliteit in jouw huis kunnen beïnvloeden. Onze diepe reiniging verwijdert niet alleen deze ongewenste deeltjes, maar zorgt er ook voor dat jouw vitrages hygiënisch en gezonder zijn. Laat ons zorgen voor schoonheid én welzijn in jouw interieur.

4

Kies voor gemak en tijdbesparing met onze haal- en brengservice (extra* afhaal- en ophang service).

Wij begrijpen dat het reinigen van vitrages tijdrovend kan zijn. Daarom bieden wij een handige haal- en brengservice aan, met eventueel afhaal en ophang service, zodat je geen kostbare tijd hoeft te besteden aan het reinigen van jouw vitrages. Laat ons het werk voor je doen, terwijl jij geniet van een fris en verzorgd interieur.

Wat zeggen onze klanten.

Gordijnen worden na een bepaalde tijd altijd erg stoffig en vet. Door de top service van Brice kunnen ze er weer tijden tegenaan. Bedankt! 🙂

Arnold

Na een tijdje dubben om nieuwe gordijnen aan te schaffen, heb ik besloten om ze te laten reinigen. Dit bleek een erg goede keuze, want mijn gordijnen zijn weer als nieuw door Gordijnenstomen.nl.

Stefan
×