Gordijnen stomen.

Uw gordijnen en vitrage laten stomen of wassen hoeft geen vervelende klus te zijn! 

Wij van gordijnenstomen.nl zijn gespecialiseerd in gordijnen stomen en vitrage en bieden u een totaaloplossing aan van A tot Z. U hoeft zelfs niet eens de deur uit om uw zware (over) gordijnen te brengen of ze eventueel zelf van de rails af te halen. 

Wij komen bij u thuis langs (kantoor, restaurant, hotel, onderneming), om de gordijnen of vitrage op te halen en om ze eventueel er af te halen, en na het reinigen komen wij weer alles netjes terugbezorgen en eventueel weer alles netjes op te hangen.

Ook voor het vermaken of repareren van uw gordijnen bent u bij ons aan het juiste adres.

Gratis ophaal- en bezorgservice.

Afhaal- en ophangservice.

Verduisterende gordijnen stomen
Gordijnen stomen

Bijna alle soorten gordijnen kunnen gestoomd worden uitzonderingen daargelaten. Afhankelijk van het soort stof en de vervuiling zullen wij kijken wat de beste reinigingsmethode is voor uw gordijnen.

Gordijnen die gemaakt zijn van bijvoorbeeld katoen, wol, linnen of velours zijn bijzonder goed geschikt om gestoomd te worden. Op deze manier blijven de gordijnen het mooist. 

Door gordijnen en vitrage te laten stomen is de kans een stuk kleiner dat er krimp ontstaat. Echter bestaat er altijd een kans op “relaxatiekrimp”. Dit kan verschillen per stof en hoelang de gordijnen al hangen. 

Door veel ervaring met het schoonmaken van gordijnen, weten wij de krimp tot een minimum te beperken. Toch blijft de kans bestaan op relaxatiekrimp van maximaal 3%.

Gelukkig zit er vaak nog een stuk zoom in de gordijn. In overleg kunnen wij de gordijnen altijd weer exact op maat maken. 

Kunnen gordijnen gewassen worden?

Sommige gordijnen kunnen gewassen worden. Echter gordijnen wassen brengt meer risico met zich mee. Gordijnen kunnen meer krimpen en meer kreukelen, ook kunnen ze eventueel kleur verliezen na elke wasbeurt. 

Soms zitten er wel eens vochtkringen in gordijnen. Dit kan verminderd worden doormiddel van wassen met water. Dit doen wij in overleg met de klant om de risico’s te bespreken. Er ontstaat namelijk meer kreukel en krimp.

Gelukkig krijgen wij de meeste gordijnen wel weer helemaal strak gestreken, maar dit brengt extra werk en specialisme met zich mee.

Waarom kiezen voor gordijnenstomen.nl

Een Nederlands familiebedrijf met al meer dan 55 jaar ervaring!
Kwaliteit verzekerd. Uw specialist!
Gratis ophalen en bezorgen.
Afhaal en ophangservice voor uw gordijnen en vitrage.
Meest moderne en duurzame manier van reinigen.
Professioneel, vakkundig en snel gereinigd.
Milieuvriendelijk stomen.
State of the art equipment.
Particulier en zakelijk.
Mogelijkheid om gordijnen en vitrage brandvertragend te maken incl. certificaat.

Welke soorten gordijnen kan www.gordijnenstomen.nl voor u reinigen:

Overgordijnen stomen.
Zijde gordijnen stomen.
Linnen gordijnen stomen.
Velours gordijnen stomen.
Verduistering gordijnen stomen.
Vouwgordijnen stomen.
Plissé gordijnen stomen.
Vitrage wassen.

Wat zeggen onze klanten.

Gordijnen worden na een bepaalde tijd altijd erg stoffig en vet. Door de top service van Brice kunnen ze er weer tijden tegenaan. Bedankt! 🙂

Arnold

Na een tijdje dubben om nieuwe gordijnen aan te schaffen, heb ik besloten om ze te laten reinigen. Dit bleek een erg goede keuze, want mijn gordijnen zijn weer als nieuw door Gordijnenstomen.nl.

Stefan
×