Zakelijk

Voor hotels en zakelijke klanten bieden wij een speciale service voor gordijn stomen en vitrage stomen, die is afgestemd op uw specifieke behoeften. Wij begrijpen dat het behoud van een schone en professionele uitstraling essentieel is voor uw bedrijf. Met ons gordijnreinigingsprogramma kunt u erop vertrouwen dat uw gordijnen fris en vlekkeloos zijn, waardoor een positieve indruk wordt gemaakt op uw gasten en klanten.

Ons team van ervaren professionals staat klaar om uw gordijnen van top tot teen te reinigen. We maken gebruik van geavanceerde reinigingstechnieken en hoogwaardige reinigingsmiddelen om zelfs de meest hardnekkige vlekken en geuren te verwijderen. Uw gordijnen worden zorgvuldig behandeld en professioneel gestreken, zodat ze er als nieuw uitzien en perfect passen bij de uitstraling van uw hotel of bedrijf. Tevens is het reinigen van uw gordijnen ook nog eens heel erg duurzaam!

Wij begrijpen ook dat tijd een kostbaar goed is voor uw bedrijf. Daarom zorgen we ervoor dat ons gordijnreinigingsproces efficiënt en probleemloos verloopt. Onze professionele reinigingsdiensten worden uitgevoerd op een tijdstip dat het beste bij u past, zodat uw bedrijfsactiviteiten niet worden verstoord. We bieden ook flexibele planningsmogelijkheden, zodat u de reiniging kunt plannen op een moment dat geschikt is voor uw hotel of bedrijf.

Gratis ophaal- en bezorgservice.

Afhaal- en ophangservice.

Gordijnen stomen

Bovendien staan wij garant voor een uitstekende klantenservice. Ons team is altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen aan te pakken. We streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat van onze gordijnreinigingsdiensten.

Kies voor onze professionele gordijnreinigingsservice en geniet van schone, frisse en professionele gordijnen die de uitstraling van uw hotel of bedrijf verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Molukkenstraat 41, 1094 AT Amsterdam

Wat zeggen onze klanten.

Gordijnen worden na een bepaalde tijd altijd erg stoffig en vet. Door de top service van Brice kunnen ze er weer tijden tegenaan. Bedankt! 🙂

Arnold

Na een tijdje dubben om nieuwe gordijnen aan te schaffen, heb ik besloten om ze te laten reinigen. Dit bleek een erg goede keuze, want mijn gordijnen zijn weer als nieuw door Gordijnenstomen.nl.

Stefan
×